Over Bregmans

Wij zijn een jong, fris en enthousiaste zadelleverancier en staan voor een hoge service en top kwaliteit producten voor ruiter, paard en pony. Wij richten ons onder andere op de wedstrijdmarkt tot op het hoogste niveau en de serieuze recreant. Maatwerkoplossingen zijn onze specialisme en bestaan uit het pasmaken van zadels en het aanmeten van maatwerkzadels zodat we de ruiter kunnen ondersteunen om te presteren tot op het hoogste niveau.

Kees Bregman heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring als zadelpasser en voert dagelijks zijn passie uit door ruiters te ondersteunen met hun carrière in de paardensport. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ambachtelijke werkzaamheden namelijk, het aanpassen van zadels en het aanmeten van nieuwe (maatwerk)zadels.

Kees wordt hierbij ondersteund door zijn partner Stephan Bult. Stephan is verantwoordelijk voor alle zaken die achter de schermen geregeld worden zoals administratie, facturatie, inkoop, social media en het organiseren van de evenementen waar we deel van uitmaken.

Wij volgen jaarlijks trainingen bij onze zadelmerken en hun ambassadeurs om van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dit brengen wij dagelijks in de praktijk door in onze regio contact te houden met fysio’s, osteopaten, instructies, hoefsmeden en dierenartsen om op deze manier de ruiter optimaal te kunnen bedienen.

Bregmans richt zich voornamelijk op de serieuze en realistische ruiter die oog heeft voor kwaliteit, knowhow en service. Deze kwaliteit, knowhow en service willen wij graag bieden en daarbij de ruiter ondersteunen om te presteren tot op het hoogste niveau.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Randstad. Dit omvat de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en hun omgeving. In onze regio zijn we jaarlijks aanwezig als standhouder op evenementen zoals het CHIO Rotterdam en Jumping Amsterdam.

Bregmans